Utlysning trenere U18

IMG_9541a

Som foreldrekontakter for sesongens u18 lag i Bergen, og topphockey-satsning i samarbeid med St.paul vg skole/toppidrett, ønsker vi å lyse ut behovet for et forsterket trenerteam i denne trenings-gruppen.

Kommende sesong står snart for tur og tiden frem mot ny sesong går fort. Derfor er ønsket om å sette i gang prosessen å finne aktuelle trenere raskt.

Flere av spillere under kommende sesongs u18 lag, vil fra høsten også være en del av St.Paul vg.skole-topphockey.  De går linjen toppidrett med hockey som sin primær-idrett.
I denne sammenheng trengs det et forsterket trenerteam som har mulighet å trene spillere på dagtid i skolens treningstid. Her med fokus på spillerutvikling. På kveldstid og kampdager vil treneren fungere som lags-trener. Det er behov for et trenerteam med en hovedtrener og en keepertrener/hjelpetrener, som kan legge opp til hovedsakelig tre is-pass på dagtid og tre is-pass på kveldstid pr.uke. Samt fys-trening i perioder utenfor is på kveld.

For å lykkes med dette satsnings-prosjektet er det viktig å få det vellfungerende helt fra start. Vi ser etter deg med nødvendig kompetanse, kunnskap og erfaring fra Norsk ishockey og ishockeyforbundets trenings-moduler. Dersom dine egenskaper og verdisett sammenfaller med å være inkluderende, offensiv og ærlig, vil vi gjerne høre fra deg. Disse verdiene skal gjenspeile vår adferd og prestasjon i ishockey, i takt med utvikling og resultat som klubb, lag og enkeltindivid.

Om stillingen:
Det er viktig at du som trener trives i samspill med utøvere, støtteapparat, medarbeidere/hjelpetrener, skole og foreldre.

* Du bør være oppdatert på dagens Norsk ishockey  * Ha en solid trenerbakgrunn og erfaring som ishockeytrener
* Ha idrettsfaglig utdanning/trenerkurs og god kjennskap til forbundets trenings-moduler
* Kompetanse innen konkurranse og trening av ishockeyspillere
* Fokus og forståelse av mengdetrening
* Være en engasjert og inkluderende leder som evner å utvikle mennesker på en trygg og motiverende måte
* Ha evne til å bygge opp et felles team, men samtidig sette enkelt-utøvere i utvikling gjennom mål og gode prosesser som bygger tillit.
* Se utøver som menneske og ikke bare utøver

Vi ser det som en stor fordel om du har erfaring fra tilsvarende roller og ha kunnskap om verdikjeden i Norges ishockeyforbund trening/utviklings-modul.

Hvorfor ta denne muligheten?
For riktig kandidat er stillingen en unik mulighet til å bidra i videreutvikling av unge utøvere i en gren som er voksende både i byen og på landsbasis. Du blir en viktig del av satsningen mellom ishockey-klubb-skole fra start og du vil være med å øke muligheten for ungdommer å utvikle seg både sportslig og faglig uten å måtte forlate byen. Ishockey skaper glede, entusiasme, samhold og sterke følelser. Både blant unge og gamle, kvinner og menn, over hele landet og i alle lag av befolkningen. Gjennom ishockey og lek fra de er barn og ungdom til bredde, para, topp og landslag skapes det enorm aktivitet, gode minner -og stolte øyeblikk!   

Stilling: 1 hovedtrener + 1 ass.trener/målvakt-trener
Lønn etter avtale.
Aktuelle trenere bør ta kontakt med undertegnede snarest og vi kommer til å starte gjennomgang av de interesserte fortløpende.
En representant fra styret vil være delaktig i bestemmelsen av trenere.
Meld din interesse pr. tlf innen 8. mai 2023

Mvh:

Ingrid Ingebrigtsen-Hamre (foreldrekontakt) 98415815
Andreas Hobæk (foreldrekontakt) 92299487