Herrelaget – Signering

354914220_733682058757610_4532143091669477218_n

En av klubbens store profiler fortsetter enda en sesong! Preben Lindvik går inn i sinn 14(!) sesong for klubbens A-lag – det er ikke mindre enn imponerende.

Preben Lindvik er ikke kjent for sine offensive kvaliteter. Han er derimot en av de mest solide defensive backene denne divisjonen har sett de to siste tiårene. Det er få spillere som brenner så mye for ishockey og sine lagkamerater som nettopp Preben – et kjempe tilskudd for et sultent ungt lag. Preben er en fantastisk leder og en spiller som er elsket av sine lagkamerater – men fryktet av sine motstandere. En stor og fysisk spiller som kommer til å være en viktig brikke i årets sesong, spesielt den lederen han er.

Jørgen og Philip er svært glad for å ha signert Preben. De har vært lagkamerat med Preben i en årrekke og vet hva han går god for – dette blir enda en god sesong for Lindvik skal vi tro trenerduoen.

Preben kommenterer signeringen «Gleder meg til å komme i gang med ny sesong. Det blir spennende å se hvordan laget gjør det, når vi er betydelig bedre trent enn fjoråret. Vi går inn i en spennende sesong, og jeg håper flest mulig stiller opp og støtter oss gjennom sesongen»
Følg med – flere viktige brikker er signert, hvem blir den neste?