WHAT`S IN IT - FOR US....?

DET er det essensielle i en sunn prestasjonskultur! Etter seier eller et tap, en god eller en dårlig prestasjon, stang inn eller stang ut eller også diverse "ytre" omstendigheter som kan påvirke selve prestasjonen og til og med det numeriske utfallet av selve kampen.

Det er dog ingen hemmelighet at vi i BIK alltid har fokus på den positive forankringen fra kampene. Dette skal i sin tur gi oss enten den ekte, eller kanskje til og med den "kunstige" frekvensen i treningsuka inn mot neste match. Vitsen er at den må være riktig, slik at vi skal gi oss rett forutsetning til å gjøre nye gode prestasjoner. Etter kampene mot H/L kunne man f.eks fokusert på dommeren eller at vi for 6. kamp på rad har 7-8 spillere ute med skade. Men til hvilken nytte?? Sannheten er intet annet enn at vi simpelthen ikke gjorde oss fortjente nok til å vinne disse to oppgjørene. Og dermed gir treningsukas hovedmeny seg selv.

Vi ser det enormt viktig å heve de delene i spillet vårt som ikke var gode nok sist, for at vi skal PRE-stere mot Nes og Kongsvinger til helgen. Vi SKAL være mentalt og fysisk forberedt til å gi oss 6 poeng! Nøkkelordet i enhver lagidrett er valg av respekt. Jeg husker tidligere landslagssjef Leif Boork fortalte meg en gang at han aldri kunne ha en spiller i sitt lag som ikke hadde "den riktige og nødvendige respekten overfor motstanderen". Jeg er så definitivt enig, Leffe! Jeg registrerer at det forekommer slike "røde medarbeidere" i enkelte klubber.
Spillere og ledere som i mine øyne bruker masse energi på å rakke ned på motstanderen og gjøre alt de kan for "å se ut gjennom vinduet- kontra speilet" når det butter imot. Og nesten rørende når de ved neste anledning prater om etikk og moral, og har så forbannet lite av den selv..Helgigvis har ikke vi i BIK slike "minus", og det gjør det så fantastisk deilig å vinne, og forstå meg rett, intressantere å tape.

Selv ser jeg med stor glede til disse oppgjørene. Ikke minst til kampen på lørdag mot Nes I.K, klubben jeg spilte i tre sesonger før jeg kom til BIK for akkurat 20 år siden. En flott klubb med masse ildsjeler, den gang som nå, og jeg ble oppriktig glad når de så fortjent tok steget opp i 1. divisjon. Vi lover å bidra for å gjøre dette til en bra hockeykamp!!
Søndag følger vi Glomma 4 mil nordøst gjennom vakre Odalen og til Kongsvinger hvor vi skal kjempe mot KIL om poengene. Et lag som vi møtte i seriepremieren og gikk seirende ut i to strake oppgjør. Langt ifra frisk sjøluft, men vi skal ihvertfall sørge for å gi Kongsvinger den rette respekten i kraft av å oppføre oss som et lag bestående av "HEL VED"!!!
Gledelig at spillere som Thomas Grimstad, Torgrim Titlestad og Karel Vach er tilbake etter skader. Anton Henriksson som har trent med oss den siste måneden blir forhåpentligvis også klar til oppgjørene. Steike - som vi gleder oss!!!!

Gloms.

 

Kommentarer

Lykke til med helgens kamper, håper på 6 poeng.