Hockeyskole, høst 2016 - endelig er ventetiden over!

NÅR?:
Hockeyskolen starter tirsdag den 13. september kl 18.

Vi fortsetter også med lørdagstreningene fra i fjor, fra kl.11:00-12:00, første lørdag blir den 24. september.

PRIS:
Er uendret fra forrige sesong: 900 kr/uketime/semester, eller 1350 for trening både tirsdag og lørdag. Det er løpende påmelding gjennom hele semesteret. Vi vil bare ha fornøyde barn på Hockeyskolen, og de som slutter innen 1 måned vil få treningsavgiften refundert.

PÅMELDING:
Gjøres på følgende lenke (det er til stor hjelp for oss om dere fyller ut alle feltene): https://www.deltager.no/bik_hockeyskole_host_2016

TRENERE:
Vi får beholde alle de flotte trenerne fra forrige sesong. Det blir med andre ord gjensyn med Kasper og Jesper og Jonatan - og tante Sofie (Daniel, Stig, Dusan og Sanna). I tillegg forsterker vi laget med 1-2 trenere.

FACEBOOK:
Det blir enda viktigere i år enn i fjor for å holde seg oppdatert via Facebook. Alle som ikke allerede er følgere bes gå til BIK Hockeyskole for å bli det.

Til slutt: Hockeyskolen ble en stor suksess i fjor, med over 100 deltakere - det høyeste på mange år. Vi hadde det gøy, og det opplevde vi også at dere hadde. Hjelp oss derfor med å formidle det glade budskap, og rekruttér venner og slekt til den flotte idretten vår.

Vi gleder oss til å se så mange som mulig av dere igjen - og alle nye. Har dere spørsmål, så ta for all del kontakt med Jan Aksel på: hockeyskole@bergenishockey.no